skip to Main Content
+45 6252 1132 risebryggeri@risebryggeri.dk

CAFEEN – ØL & GOD MAD

SOMMER OG SOL – MAD OG ØL PÅ FAD

Når vi åbner dørene i juli og august  må du ikke snyde dig selv for et besøg i vores hyggelige café og idylliske  bryggerihave. Vi laver mad efter samme princip som vores øl: Gode råvarer – enkelhed – og smagfyldt. Vi har begrænset menuen til en frokostplatte der består af små hjemmelavet delikate retter, der mætter og tilfredsstiller. Vi bager vores eget brød

I glassene kan du få velskænket Ærø øl af alle slags. Nogle siger, at øllet smager endnu bedre, når man nyder det på bryggeriet til den gode mad. Vi er sjældent uenige med vores gæster, og da kunden altid har ret (!), vil vi gerne invitere dig og dine på besøg i cafeen. Så kan I nemlig dømme selv …

BUSSER OG SELSKABER

Fra maj – september tager vi gladeligt imod busselskaber og andre større grupper. Der er plads til 50 personer i cafeen og 50 personer i det udendørs telt. Vi er særligt gode til frokostbuffeter og flæskesteg. Ring eller mail og få et tilbud.
Vi arrangerer gerne en rundvisning og ølsmagning i kombination med frokostbuffet

BUTIK

Bryggeributikken har næsten åbent hele året for ølsalg. Her kan du finde hele udvalget af vores øl.

BORDBESTILLING

Du finder cafeen og butikkens åbningstider her.

Du kan altid ringe til os for at få oplyst aktuelle åbningstider. Er du på Facebook? Så bliv ven med os. Her får du de seneste nyheder og opdaterede oplysninger om, hvad vores café tilbyder, og hvornår.

Ring til os for at bestille bord eller arrangement på tlf. 6252 1132

Du kan også sende os en mail på: risebryggeri@risebryggeri.dk

MUSIK OG GRILL I HAVEN

Om sommeren når vejret tillader det har vi med jævne mellemrum levende musik i haven fredag eller lørdag. Så tænder vi op i grillen og steger pølser mm. samt serverer stor salatbord. Følg med under åbningstiderne.

ONSDAGSBUFFET

I ugerne 29 – 32 serverer laver vi buffet i stedet for platte. Det er som regel en dag hvor mange vælger at komme til rundvisning og ølsmagning og derfor vælger at spise i cafeen efterfølgende.

Back To Top