Udlejning af fadølsanlæg – KONTAKT os på telefon eller mail

Hvis du har smag for det gode i livet, så er du måske også en hund efter måder, hvorpå du kan bruge Rise øl i maden. Her finder du en håndfuld opskrifter fra bryggeridirektør Peter Hansteds hemmelige arkiver. Det er enkle og smagfulde opskrifter med rene råvarer og omhu i tilberedningen - præcis som vores øl.


Langtidsbraiseret kalvespidsbryst

Et stykke ikke for fedt kalvespidsbryst lægges i en stegeso, sammen med løg hvidløg, gulerod og porre. Opknap en Rise Jule Ale og hæld den ved sammen med æblemost hældes ved. Husk at gemme lidt til dig selv.   Stilles tæt overdækket i ovn ved 120 grader i ca 5 timer.   Af skyen laves […]

Læs mere

Blåmuslinger i Red Ale

Rengør blåmuslingerne, fjern skæg og andre urenheder. Husk at kassere de muslinger, der er åbne og ikke lukker sig ved et ordentligt gok mod bordpladen.   Hak løg, hvidløg og gulerødder, og sautér dem  hurtigt i olivenolie. Tilsæt en hel flaske Red Ale.   Når suppen spilkoger, kastes muslingerne i. Låg på. Gryden kan rystes, […]

Læs mere

Langtidsbraiseret svineskank

Svineskank er et overset stykke af grisen, der med kærlig behandling bliver smørmørt og saftigt, med sprød svær. Nem og enkel mad.   Gulerødder, hvidløg (ikke pillet), halve løg med skal, evt. selleri eller andre rodfrugter, laurbærblade, timian, chili og andre krydderier efter smag lægges i bunden af et ildfast fad eller en stegeso. Hæld […]

Læs mere