skip to Main Content
+45 6252 1132 | risebryggeri@risebryggeri.dk

CAFEEN – ØL & GOD MAD

SOMMER OG SOL – MAD OG ØL PÅ FAD

Når vi åbner dørene i juli og august  må du ikke snyde dig selv for et besøg i vores hyggelige café og idylliske  bryggerihave. Vi laver mad efter samme princip som vores øl: Gode råvarer – enkelhed – og smagfyldt. Vi har begrænset menuen til en frokostplatte der består af små hjemmelavet delikate retter, der mætter og tilfredsstiller. Vi bager vores eget brød

Bordbestilling på tlf. 9244 0320

I glassene kan du få velskænket Ærø øl af alle slags. Nogle siger, at øllet smager endnu bedre, når man nyder det på bryggeriet til den gode mad. Vi er sjældent uenige med vores gæster, og da kunden altid har ret (!), vil vi gerne invitere dig og dine på besøg i cafeen. Så kan I nemlig dømme selv …

BUSSER OG SELSKABER

Fra maj – september tager vi gladeligt imod busselskaber og andre større grupper. Der er plads til 50 personer i cafeen og 50 personer i det udendørs telt. Vi er særligt gode til frokostbuffeter og flæskesteg. Ring eller mail og få et tilbud.
Vi arrangerer gerne en rundvisning og ølsmagning i kombination med frokostbuffet

ÅBNINGSTIDER CAFE OG BUTIK

Bryggeributikken har næsten åbent hele året for ølsalg. Her kan du finde hele udvalget af vores øl. Cafeen har åbent juli og august.
udlejer af sommerhuse: Rise Bryggeri er et hit på ferien

Frokoståbent
1. juli – 24. august + 31. august

Cafeen har frokost åbent juli og august. Resten af året holdes kun åbent for forudbestilt selskaber.

Caféen serverer alle dage frokostplatte undtagen onsdage i ugerne 29-31 samt på dage med musikarrangementer hvor der istedet bliver serveret frokostbuffet.
Frokostplatten består af Varmrøget laks på kiks af mask, røget okseinderlår med løgkompot, nye kartofler med pesto, krydderpaté, hjemmerørt kyllingesalat og dagens oste med hjemmebagt foccaciabrød.
kr. 149,-
Platten serveres også som vegetar

 

ONSDAGSBUFFET

I ugerne 29 – 31 serverer vi buffet i stedet for platte. Det er som regel en dag hvor mange vælger at komme til rundvisning og ølsmagning og derfor vælger at spise i cafeen efterfølgende.

Ring til os for at bestille bord eller arrangement på tlf. 92440320

Du kan også sende os en mail på: risebryggeri@risebryggeri.dk

MUSIK OG GRILL I HAVEN

Om sommeren når vejret tillader det har vi med jævne mellemrum levende musik i haven fredag eller lørdag. Så tænder vi op i grillen og steger pølser mm. samt serverer stor salatbord. Følg med under åbningstiderne.

Jazzfestival Ærø special

Fredag 2. august
kl. 12.00 til 14.00

For 4 år i træk besøger Ærø special Rise Bryggeri med deres sprudlene humør og dejlige Big bands musik under ledelse af Saxofonisterne Jesper Løvdal og Simon Thorsen.
Bestil gerne bord

WordPress hjemmeside v) Bojsen IT, Svendborg

Back To Top